Home Ottelut
Ottelut 13-14
Otteluraportti 30.11.2013 PDF Print E-mail
Written by Osku   
Tuesday, 17 December 2013 09:18

Merris/30.11./

 

Merriksen loukkaantumisten runtelema joukkue oli saapunut Savion Klondykeen kohtaamaan kahta

sarjan kärkijoukkuetta. Edellisen viikon kenraaliharjoitus oli sujunut mainiosti ja kaikki näytti

hyvältä ennen Pauhu II:sen ja NouLan kohtaamista. Alku näytti vielä lupaavalta mutta pikkuhiljaa

karu totuus tulevasta alkoi paljastua. Hermokontrolli alkoi pettää ja pelaajien keskittyminen alkoi

lipsua epäolennaisuuksiin. Merris sortui jäähyilyyn ja tuomareille purnaamiseen. Pieni kenttä ei

tuntunut sopivan Merriksen samettikäsille. Poikkeuksena Jerry Sonck, joka sai puhtaat paperit

esityksestään. Jerry laukoi kaksi maalia Merrikselle. Muuten joukkueen laukaukset suuntautuivat

otteluissa järjestään hyvistäkin paikoista ohi tai yli. Liekö tulevan illan pikkujoulujen odotus vai

hallin ankeus syynä täydelliseen pelilliseen floppiin? Päivän saldoksi muodostui siis kaksi tappiota

ja surkealla esityksellä.

 

Onneksi päivän pelejä päästiin nopeasti spekuloimaan saunaillan merkeissä. Joukkue olikin

yksimielisen kiukkuisia peleistä eli kauden pohjanoteeraus oli tosiasia. Sovittiin, että rotia ja

rooleja tulee harjoituksiin. Kasvojen pesun paikka tuleekin nopeasti. Sunnuntaina 15.12. nähdään

kiukkuinen Merris Myllypuron Areenalla.

Last Updated on Tuesday, 17 December 2013 09:19
 
Otteluraportti 9.11.2013 PDF Print E-mail
Written by Jope   
Friday, 15 November 2013 18:52
Turnee numero kolme Myllypuro.
 
Alkuasetelmana kapea mutta nälkäinen miehistö kasassa, nipin napin kaksi kenttää jalkeilla.
Ekassa matsissa vastassa NuSaSe. Kaks erää oli merriksellä sopiva kiima päällä ja viimeiseen erään lähdettiin turvallisen tuntuisessa 2-5 johdossa ja paikkoja olisi ollut useampaankin maaliin. Kolmassessa erässä vastustaja terävöityi huomattavasti ja iski suoraviivaisilla hyökkäyksillä viisi kassia ja tuloksena 7-5 rotsiin. Pelin jälkeen olo oli kaikilla ihan kun olis saatille päässy, mut lopulta jäänyt luu käteen.
 
Tokassa matsissa vastassa Kaha. Jo alku minuutit osoittivat että vastustaja jää liikkeessä jälkeen hyvin kahdella ketjulla liikkuvaa merristä vastaan.
Ottelussa oli suht matala tempo ja merris etenikin selkeään 7-3 voittoon.
Erityisesti liekeissä oli Ville "pesä" Piipponen joka alkukaudesta haki vauhtia aina Turkista asti, yhdistämällä lomalla sukulaisten moikkaamisen ja kovan fyysisen treenin. Liekkö tässä luotu pohja Villen hurjille tehoille tässä matsissa 5+0?
Kaksi tärkeää maalia teki myös kapu Mika Sonck ja All time tilastossa hatun nosto velipoika Jerrylle sadan tehopisteen rikkomisen johdosta.

 

Toivottavasti jatkossa ei rosteri kapene entisestään ja päästään juhlimaan pikkujouluja voitot plakkarissa. Ja toivottavasti uransa valitettavan loukkaantumisen takia päättänyt "Jonny" Holmberg pääse myös illanviettoon.

-Jope

Last Updated on Friday, 15 November 2013 18:54
 
Otteluraportti 19.10.2013 PDF Print E-mail
Written by Jerry   
Tuesday, 12 November 2013 09:52

19.10.2013 Vastuuturnaus, Campo Sportcenter, Rajakylä

Merris ei tänäkään vuonna päässyt luistamaan vastuuturnauksen järjestelyistä. Rutiininomaisesti vanhassa kotihallissa homma hoidettiin aikataulussa ja joukkueen pallotkin riitti pelien läpivientiin asianmukaisesti. Hyvä jätkät !


SB KarPo - Merris (5 - 7)

Aamupelit on pääsääntöisesti aiheuttaneet Merris -kissoille päänvaivaa. Nyt vastaan asteli SB KarPo. Peli oli perusvääntö, joka kulki melko tasaisissa merkeissä läpi ottelun. Loppuminuuteilla Merris oli vain maalin verran niskanpäällä ja vastustaja otti veskarin pois. Ohraisesti kävi... sillä alkukauden joukkueen tehomiehenä häärinyt Jope pisti vaihtopenkin kehräämään ja sinetöi ottelun laukomalla päätöslukemat tyhjiin. Peli oli kaikenkaikkiaan hyvä ja rehti vääntö.Merris - Hämäys (6 - 0)

Iltapeliin Merris sai vastaan vanhat kilpaveljet. Asetelmat oli hieman toisenlaiset, sillä nyt Merriksen riveissä pelasi entisiä Hämäyksen ukkoja. Vastustaja oli käytännössä katsoen alusta alkaen lyöty. Hämäys tuli peliin vain kuudella kenttäpelaajalla, sillä rivit olivat päivän aikana harventuneet kun yksi pelaajista oli lähtenyt zirralla loukattuaan itsensä pahasti edellisessä ottelussa. Toivottavasti mies toipuu ja palaa kentälle vielä kuluvan kauden aikana. Peli kulki täysin Merriksen tahtiin ja kakkoskenttä työllisti toimitsijapöytää ahkerasti pisteitä nakutellen. Merriksen tulokasveskari Ripa "The Blind" Kärkkäinen torjui sarjapelien ekan nollan, vaikka miehen itsetuntoa hieman koeteltiinkin liiton toimesta, kun tilastoja pyrittiin ensin kaunistelemaan...

Turnauksesta saldona täysi pistepotti. Jess!

Last Updated on Tuesday, 12 November 2013 09:53
 
Otteluraportti 29.9.2013 PDF Print E-mail
Written by Låsse   
Tuesday, 01 October 2013 13:38

Hurlumhei @ Hakis a´la Jope

 

Merris korkkasi kauden 2013-14 lauantaina Hakaniemen luolassa. Paikalle oli saatu ekaan peliin 11 pelimiestä, ja toiseen peliin lähdettiin kahdella kentällisellä, kun GM lähti pieniin häihin. Peliaikaa ja vastuuta oli siis tarjolla, ja jotkut siihen osasivat tarttuakin.

 

Koko sarjan ekaan peliin vastaan asettui nelosdivarin putoajajoukkue Maunulan SB Harrastajat, aka MaSHa. Peli alkoi hiukan hermostuneissa tunnelmissa, ja erityisesti kakkosketju kunnostautui päästäen maalin kahdessa ensimmäisessä vaihdossaan. Näin ollen 3 minuutin pallottelun jälkeen tulostaululla komeili 2-0 lukemat. Peli sai kuitenkin erikoisen käänteen toisen maalin jälkeen, kun paljastui että maalintekijää ei löytynyt pöytäkirjasta. Punainen kortti, femman jäähy ja kaveri reippain askelin suihkun puolelle. Merris käytti ylivoiman upeasti hyväkseen, ja minuutin ja 36 sekunnin jälkeen tulostaululla seisoi 2-2 Jopen kultaranteen laulettua kahdesti. Ylivoimalla oli aineksia kääntää peli johdon puolellekin, mutta lisämaaleja ei nähty. Jäähyn päätyttyä MaSHa siirtyi jälleen johtoon miehen unohduttua takatolpalle. Tasoitus nähtiin kuitenkin nopeasti, kun tuore KHL- vahvistus Hiltusen Osku osui heti avauspelissään one-timerilla pistelinko Jopen tarjoilusta. Erän loppuun kaveri sai vielä rankkarin hiukan ehkä kyseenalaisen maasta peluun jälkeen veskarin alueella (tosin itse en koko tilannetta edes nähnyt...). Pallo pussiin, ja 4-3 tilanteessa edettiinkin koko toinen erä. Merriksellä oli riittävästi paikkoja kääntää peli hyväkseen toisen erän aikana, mutta ruuti oli vielä hiukan märkää. Minuutin verran pelattiin jopa 2 miehen ylivoimalla, joka tosin kului MaSHan kaverin pitäessä palloa oman maalin takana Merriksen poikien läpsytellessä vieressä.

 

Vikassa erässä kaveri sai kaksi lahjamaalia ja kuittasi 6-3 voiton. Varsinkin viimeinen maali oli hiukan jo huvittavankin näköistä pallottelua oman maalin kulmalla, josta kaveri sai laittaa karkin kassiin. Kokonaisuutena peli oli sangen fyysinen, mutta siisti ja tasainen vääntö sarjan avauspisteistä. Merriksen uusi koppari Risto Kärkkäinen, eli Ripa vaan kaverien kesken, pelasi kelpo ottelun, eikä maaleja hänen kontolleen voi laittaa. Paremmalla viimeistelyllä pisteet olisi ollut kairattavissa kotiin.

 

Keskipäivän koitokseen Ylilyöntiä vastaan tuli ärsytetty Merris, joka järjestikin melkoisen ilotulituksen paikalle saapuneiden katsojien iloksi. Katsomon kokoonpano tosin rakentui pääosin Hämäyksen ukkeleista, mutta kuitenkin. Harvoin tulostaululla nimittäin seisoo lukemat 3-2, kun peliä on pelattu 1:32 !!! Viisi vaihtoa, viisi maalia. Ykkösketju teki kolme, kakkonen päästi kaksi. Harvoin sitä valmentaja on näin taitavasti osannut määritellä joukkueen osaamisen ykkös- ja kakkosketjuihin! Ja sama mies teki näistä kolmesta kaksi ekaa ja syötti kolmannen. Nice. Ja kun viisi minuuttia oli pelattu kakkonen otti vielä kolmannen miinuksen pallon kimpoiltua yläriman kautta avoimeen tekopaikkaan. Eli allekirjoittaneen saldo kahden pelin neljästä ekasta vaihdosta neljä maalia omiin. Ei ole kyllä koskaan kausi alkanut yhtä jäätävästi, vaikka ykkösdivaria ja Viron liigaa myöten on reikäpalloa tullut huiskittua. No, pallo on pyöreä niinkuin sanotaan, ja kyllähän kaveri täydellisellä prosentilla laittoi pallot kassiin paikoistaan. Onhan se erikoista kun viikko aiemmin treeniturnauksessa joukkue pelasi kaksi ekaa peliä ilman ainuttakaan maalia omiin, niin nyt sitten neljässä vaihdossa neljä...

 

No joo, takaisin pelitapahtumiin. Ekan erän jälkeen tulostaululla seisoi 5-5. Molemmat joukkueet viimeistelivät kovalla prosentilla, eikä kummankaan joukkueen maalivahdin voida sanoa merkittävästi onnistuneen pelipaikallaan. Nähtiinpä sellainenkin ihme, että tokaan erään tultaessa molempien joukkueiden maaleilla luuti eri ukko. Merriksen puolelta siirto oli onnistunut, ja Sami Jr. pelasi kelpo ottelun päästäen vain 3 maalia. Merriksen ruuti oli kuivaa ja pelin edetessä onnistumisia tuli laajalta rintamalta. Lopulta peli päättyi 11-8 Merrikselle voitokkaasti. Selkeästi parempi joukkue vei pisteet kotiin. Sonckin Mika paukutti pelissä tehot 4+1, ja velipoika Jerry 1+2. Koko päivän todellinen tehomies oli kuitenkin Jope kirjauttaen kahdessa pelissä kunnioitettavat tehot 5+3 ! Ihan sopiva 4 PPG. Nähdäänkö taas kauden päätteeksi Merriksen mies koko sarjan pistepörssin kärjessä..Se jää nähtäväksi.

 

Hyvät hiet siis kentällä, mutta saunan puolella oli hiukan hiljaisempaa. Tästä on hyvä jatkaa. Lånde kiittää ja kuittaa.

Tehot:
 
Jope 5+3
Mika Sonck 4+1
Låsse 0+4
Osku 2+1
Jerry 1+2
Judeka 1+1
Pekkanen 0+2
Vesku 1+0
Last Updated on Tuesday, 01 October 2013 13:41
 


merris.fi, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting